Précédent Suivant

Japandi-header - slaapkamersfeer Japandi

Een sfeer van eenvoud

Japandi zweeft tussen Japanse en Scandinavische stijlen (waaraan het zijn naam ontleent). Het is gebaseerd op de warmte en functionaliteit van Scandinavische interieurs en de elegantie van de Japanse geest.

De Japandi-collectie is ontstaan uit een inspiratiebord gebaseerd op kleuren uit de natuur: een combinatie van materialen, kleurstoffen en natuurlijke pigmenten. Eenvoud is het sleutelwoord van deze trend. De naam is een ​​samensmelting van Japan en Scandi(navië). We verwijderen al het overbodige, het nutteloze en de kitsch, om slechts een minimalistische maar zo gezellige sfeer over te laten!

Les in zenmeditatie

De kleuren zijn zacht en natuurlijk. We combineren ze met min of meer vervaagde blauwtinten. Een panoramisch decor dat tot leven komt na verschillende aquarelwashes. Verschillende versies, met elk hun eigenheid, maakten het mogelijk om deze complexe en subtiele nuances te verkrijgen. Het resultaat is een licht, vloeiend ontwerp dat veel sereniteit en zachtheid in het interieur brengt.

Bekijk de collectie

Combinatie van materialen

Hygge meets wabi-sabi: We concentreren ons op de essentie om de authenticiteit en het comfort van onze woning tot leven te wekken.

En wie Japandi zegt, zegt natuurlijke en edele materialen. Linnen, katoen, raffia en riet brengen veel sereniteit en zachtheid in uw interieur.

Woonkamerdecor - collectie Japandi
Kies in de woonkamer voor donkere accenten om de lichte kleuren van een muur of een fauteuil te versterken. Het resultaat is een verfijnde en zeer warme sfeer.
COPYRIGHT4MURS