Précédent Suivant

Kindercollecties Neerhofdieren en Boshut Een frisse wind

Ga op ontdekkingsreis in de natuur!

De herfst is weer in het land. De kinderen trekken hun laarzen aan om in de plassen te springen en hullen zich lekker warm in hun dikke jassen, terwijl hun wangen gloeien van de kou. Het is het seizoen van lange boswandelingen, paddenstoelen plukken en regenachtige namiddagen die ze al spelend binnenshuis doorbrengen. Dit najaar viert de natuur hoogtij in de kinderkamer. De boerderijdieren laten een frisse wind door de kamer van de kleinsten waaien!

De kinderkamer in het teken van het bos

De bosbewoners nemen hun intrek in de kamer van uw kinderen. Dieren in alle maten en vormen spelen verstoppertje op de muur of nestelen zich knusjes in de rekken of tussen de kussens. Bouwen, observeren, tekenen... Alles wat ze nodig hebben om zich de hele dag lang te amuseren en een echte ontdekkingsreiziger te worden.

Ontdek de BOSHUT-collectie

De kinderen zullen verrukt zijn over het bosthema, dat hun verbeelding zal prikkelen. Plaats een tipi in de kamer of maak een tent met dekens en roep zo herinneringen op aan het kampvuur in het bos! Ze zijn klaar om op avontuur te vertrekken met hun nieuwe vriendjes! In combinatie met warmere, roodoranje tinten is dit decor in natuurlijke kleurenpaletten van blauw en groen perfect voor de kamer van een kleine avonturier.

Kindercollectie Boshut - hanglamp
Kindercollectie Boshut - schrijftafel voor kinderen
Kindercollectie Boshut - tipitent

Een miniboerderij in de kinderkamer

Deze collectie voert uw kind mee naar het platteland, waar het omringd wordt door geiten, konijnen en andere boerderijdieren. Voor kleine en grote kinderen is dit een natuurlijke en geruststellende omgeving, een warm en knus nestje waarin ze kunnen schuilen, terwijl de wind om het huis loeit en de regen tegen de ramen slaat. Een veilige haven die hun zintuigen prikkelt en waarin ze al spelend kunnen opgroeien.

Ontdek de NEERHOFDIEREN-collectie

In deze miniboerderijwereld creëert het samenspel van zachte texturen een knusse en gezellige sfeer in een kamer die tot de verbeelding spreekt. De natuurlijke beige en witte kleuren verhelderen de kamer. De zorgvuldig gekozen kleuraccenten zorgen voor het nodige contrast en geven het geheel een warme uitstraling. Herontdek met deze collectie de schoonheid van eenvoud! Ruwe materialen, linnen en hout die ook in het meubilair, de interieurinrichting en het speelgoed terugkomen.

Kindercollectie Simple Life - Hanglamp
Kindercollectie Simple Life - Knuffel Little Goose
Kindercollectie Simple Life - Kinderkamer
COPYRIGHT4MURS